FOUNDATION YEAR TWO REGIONAL TRAINING DAY PROGRAMME

SANDFORD EDUCATION CENTRE, CHELTENHAM GENERAL HOSPITAL

8.45 Registration and Coffee	15 minutes
9.00 Sexual Health Services, Sexual History	25 minutes
9.25 Safeguarding and Child Sexual Exploitation	25 minutes
9.50 Domestic Violence	50 minutes
10.40 Tea/coffee	20 minutes
10.50 Sexual Assault	50 minutes
11.40 Working with Sexuality (LGBT)	40 minutes
12.20 HIV	40minutes
1.00 Lunch	40 Minutes
 1.45- WORKSHOPs (3 groups in rotation) 1 Contraception in Practice 2 HIV testing , Practical GU Medicine, Swabs and Tests 	
3 Working with MSM (men who have sex with men)	
1.45 WORKSHOP 1	40 mins / 5 mins change over
2.30 WORKSHOP 2	40 mins/ 5 mins change over
3.15 Tea/coffee	20 minutes
3.35 WORKSHOP 3	40 minutes / 5 mins change over
4.20 Options in Pregnancy	35 minutes
4.55 Evaluation	5 minutes
5.00 Close	